Trein naar Spanje

Heb je zin in een avontuurlijke reis die met de trein naar Spanje gaat? De reis staat garant voor een geweldige belevenis. Je kunt nu treinend van Nederland naar Spanje en dan maak je van alles mee en kun je genieten van de overgang van groene weilanden naar imposante bergen. Dit kan vanuit een comfortabele trein waar je alles vindt wat je nodig hebt. Je moet wel een paar keer overstappen, dan kun je onderweg gebruik maken van hogesnelheidstreinen. Het is heerlijk om te gaan reizen, doe het nu zorgeloos genieten van een treinreisje!
Trein naar Spanje? Bekijk de onderstaande aanbieders voor meer informatie en prijzen.

lees meer

Trein naar Spanje
Je beleeft een echte mediterrane vakantie in Madrid of Barcelona. Met de trein kun je deze Spaanse steden goed bereiken. De stedentrip begint al als je met de trein reist. Stap uitgerust midden in de stad uit. Het uitzicht vanuit de trein is veel mooier dan het uitzicht vanuit de auto of het vliegtuig. Door de prettige sfeer die je in de trein ervaart, begint en eindigt je stedentrip op een unieke manier.

Vakantiehuizen in Spanje
Wist je dat je treinvakantie naar Spanje natuurlijk niet compleet is zonder een geschikt appartement of vakantiehuis? Je hebt in Spanje een ruime keuze uit appartementen in bruisende steden of vakantiehuizen waar je in alle rust kunt genieten. Je kunt er een zwembad bij nemen, of als je een groot huis wilt of juist een traditioneel huis of een modern huis alles kan hier.