Trein naar Frankrijk

Met de trein naar Frankrijk is een geweldige belevenis en er is ook volop keuze aan vakantiehuizen. Met de Thalys en TGV kun je je gemakkelijk en snel naar je comfortabele vakantiehuis in Frankrijk. Op deze manier wil iedereen ontspannen en vakantie vieren. Een treinreis naar Frankrijk bespaart je tol, hotelovernachtingen, files en uren rijden dus wie wil daar nou geen gebruik van maken? Je kunt hier nu gebruik van gaan maken en eens kijken hoe het je gaat bevallen om met de trein naar Frankrijk te gaan reizen. Trein naar Frankrijk? Bekijk de onderstaande aanbieders voor meer informatie en prijzen.

lees meer

Trein naar Frankrijk
Je kunt Parijs in drie uur met de trein bereiken. Dit is een wereldstad die je een keer bezocht moet hebben, je kunt hier romantisch eten, lekker winkelen en de prachtigste bezienswaardigheden bekijken. Je kunt ook heerlijk overnachten in een accommodatie die voldoet aan al je wensen. En wie denkt aan Parijs, denkt natuurlijk ook aan Disneyland. Daar kun je natuurlijk naar toe gaan en ook met de kinderen, met een treinvakantie naar Parijs is echt alles onvergetelijk, van het begin- tot het eindstation. Dat wil je toch niet missen? Boek het daarom nu en geniet van je mogelijkheden die je hier nu worden aangeboden.

NSHispeed

NS Hispeed - Treinreis Frankrijk

NS Hispeed is het hogesnelheidsmerk van NS en zorgt voor hogesnelheidsvervoer van nationale en internationale bestemmingen. NS Hispeed maakt deel uit van railteam, een samenwerking tussen Europa's belangrijkste hoge snelheids ondernemingen waaronder Thalys, ICE International, Eurostar en de TGV. Dus zoek je een snelle treinreis naar Frankrijk? Hier vind je die treinreizen.

bekijk aanbod
TGV

TGV - Trein Frankrijk

De TGV gaat met een super snelheid van ongeveer 322 kilometer per uur van stad naar stad. Vanuit Nederland kunt u met de trein reizen naar meerdere locaties in Frankrijk. U stapt in en een paar uur later stapt u in het centrum van uw bestemming weer uit. Een groot pluspunt is daarnaast dat het niet nodig is om bagage in te checken en uren van te voren aanwezig te zijn

bekijk aanbod
Kras

Kras - Treinreizen in frankrijk

Je boekt de mooiste treinreizen naar Frankrijk met Kras. Je kunt denken aan stedentrip met de trein naar Frankrijk. Deze treinreis in Frankrijk is geheel verzorgd en van alle comfort voor zien. Je kunt dus gaan genieten van een treinreis om nooit te vergeten.

bekijk aanbod
Dejongintra

Dejongintra - Treinreizen Frankrijk

Bij Dejongintra kun je terecht voor een ruim aanbod aan treinvakanties, treinrondreizen naar vele landen in Europa. Je reist comfortabel, snel én milieuvriendelijk. Een treinreis naar Frankrijk word er een om nooit te vergeten en dat gaat gepaard met grote luxe en comfort. Genieten dat is het motto.

bekijk aanbod
GaSamen

GaSamen - Treinreis naar Frankrijk

Er gaan steeds meer mensen met de trein reizen. Als je op zoek bent naar complete treinreizen naar Frankrijk ga dan naar van GaSamen. Er worden hier complete treinreizen met retourticket vanaf elk station in Nederland naar Frankrijk aangeboden. Je kunt instappen op het bij jou dichtstbijzijnde station en stapt (soms met een overstap) pas weer uit als je op je bestemming bent. Kies voor GaSamen en boek je complete treinreis inclusief hotel mét ontbijt naar Frankrijk, eenvoudiger kan het niet!

bekijk aanbod